BB-behandling

Hvad er en BB-behandling?

 

BB-behandling er også kendt som energiterapi. For at forstå hvad energi er, så lad mig føre dig tilbage til ingenting. Ingenting blev skabt af energi. Alt omkring os er energi.

 

Via energi terapien inviterer jeg dig ind i din egen krop - ind i din egen smukke energi.

På vejen møder du oplevelser og situationer, som du har glemt og som du nu får muligheden for at forløse og give slip på. Derved genfinder du din egen storslåethed, din indre styrke, din indre stemme. Vi bygger ganske enkelt bro mellem din tænkende hjerne, dit sind, dine følelser og din krop. 

 

Praktisk foregår sessionen således at du ligger behageligt på briksen med et tæppe omkring dig. Jeg starter som behandler altid ud med at lave en kropslæsning, for at have et udgangspunkt for det resterende af situationen. For den optimale behandling anbefaler jeg, at du er i undertøj eller et enkelt tyndt lag påklædning. Kropslæsningnen er herefter udgangspunktet for hvor vi arbejder videre med din krop - og af denne grund kan behandlingerne variere fra gang til gang. 

 

Sessionen sætter en proces i gang og du vil føle dig lettere og mere i balance med dig selv og vil opnå fine åbenbaringer og forandringer i dit liv på sigt.

 

Det handler om at styrke din egen bevidsthed om din krop og dit sind - jeg er udelukkende facilitator og starter din personlige proces mod balancen. 

 

Jeg viser kroppen nye muligheder gennem forskellige teknikker, hvor jeg ‘hiver, trækker og rykker’ lidt i dig ud fra grundlæggende viden om energiernes forskellige chakraer - herefter gør kroppen resten.

Træk Vejret

Tlf: +45 81 91 78 05

CVR: 39 78 80 39