Professionel Kropsterapi

Hvad er en kropsterapi?

 

Kropsterapi er også kendt som energiterapi. For at forstå hvad energi er, så lad mig føre dig tilbage til ingenting.

Ingenting blev skabt af energi.

Alt omkring os er energi.

 

Via energi terapien / kropsterapien inviterer jeg dig ind i din egen krop - ind i din egen smukke energi.

På vejen møder du oplevelser og situationer, som du har glemt og som du nu får muligheden for at forløse og give slip på. Derved genfinder du din egen storslåethed, din indre styrke, din indre stemme. Vi bygger ganske enkelt bro mellem din tænkende hjerne, dit sind, dine følelser og din krop. 

Praktisk foregår sessionen således at du ligger behageligt på briksen med et tæppe omkring dig. Jeg starter som behandler altid ud med at lave en kropslæsning, for at have et udgangspunkt for det resterende af situationen. For den optimale behandling anbefaler jeg, at du er i undertøj eller et enkelt tyndt lag påklædning. Kropslæsningnen er herefter udgangspunktet for hvor vi arbejder videre med din krop - og af denne grund kan behandlingerne variere fra gang til gang. 

Sessionen sætter en proces i gang og du vil føle dig lettere og mere i balance med dig selv og vil opnå fine åbenbaringer og forandringer i dit liv på sigt.

Det handler om at styrke din egen bevidsthed om din krop og dit sind - jeg er udelukkende facilitator og starter din personlige proces mod balancen. 

Jeg viser kroppen nye muligheder gennem forskellige teknikker, hvor jeg ‘hiver, trækker og rykker’ lidt i dig ud fra grundlæggende viden om energiernes forskellige chrakraer - herefter gør kroppen resten.

Jeg hjælper dig med at se dine dybe overbevisninger.

Jeg hjælper dig med at frigøre dig fra det der, igen og igen holder dig nede og væk fra dit potentielle indre lys.

Vi må erkende, at vi har svært ved at se vores egne BLINDSPOTS.

Vi giver råd og gode ideer til alle omkring os, men såsnart det kommer til os selv, så har vi svært ved at se HVOR, vi skal begynde.

Vores overbevisninger er tudse gamle og gavnede os engang. Men vi må indse at det der gavnede os som 6 årig ikke altid er hensigtsmæssigt som 50 årig.

Jeg hjælper dig med at se SAMMENHÆNGEN.

Jeg hjælper dig med at bygge nye solide og stærke handle mønstre op.

Jeg hjælper og guider dig igennem nåleøjet.

Smerte og historier fra fortiden hænger ALTID sammen og når vi tillader os at lade kroppen komme til orde, så sker din smukke forvandling fra PUBBE til den smukkeste SOMMERFUGL.

Træk Vejret

Tlf: +45 81 91 78 05

CVR: 39 78 80 39