Energy  Healing

Hvad er healing?

Healing er et unikt værktøj til at ramme DIN energi. Healing kan ved at rette, føle og mærke energien, der er fordelt i din krop, hjælpe med at identificere hvad det er, der forhindrer dig i at være den bedste udgave af dig selv.

Ikke at du er forkert, misforstå mig ikke. 

Men vi har en tendens til at suge andres holdninger og meninger til os og til sidst er vi røget så meget ud på et sidespor at vi ikke kan kende os selv.

Og så gør kroppen og sjælen ondt 

 I fællesskab går vi ind og arbejder sammen med et fælles mål. Du vil gå fra en healing session med en følelse af dyb-afslappethed og ro helt ind i din inderste kerne.

 

Hvorfor har det en effekt?

Som mennesker, der lever i en verden fuld af energi i alle mulige former, indeholder du, ligesom alt andet på jorden, ligeledes et væld af energi. Dit hjerte banker, du trækker vejret og du fordøjer din mad. Din krop er konstant i gang. Dog bliver kropsbevidstheden ofte forglemt i en travl og hektisk hverdag, hvilket i mange tilfælde vil skabe en ubalance i dine energier. En healing fungerer her som en form for indre støvsugning, der hjælper dig på vej mod mere velvære. Det kræver dog, at du går ind til healingen med en positiv indstilling og en åbenhed overfor behandlingen.

 

Healing er en smuk og blid behandlingsform der kan stabilisere og skabe balance for

 • Stress og/eller indre uro

 • Depression og/eller angst

 • Energiunderskud og/eller søvnbesvær

 • Dårligt selvværd

 • Manglende kropsbevidsthed

 • Lindrer eller fjerne helt fysiske smerter

 • Forbedrer dit overskud og din energi

 • Hjælper dig med at finde svar på en given udfordring i dit liv

 • Skaber bro mellem krop, sind og følelser - så du kan genkende dig selv

 • Ikke mindst åbner de døre for det du skjuler

 • Forløser de tanke- og handlemønstre der holder dig fast i mørket

 • Giver dig handlekraft og genfinder din indre POWER
   

Og ikke mindst

 • Skaber ro, balance og indre fred


 

Hvordan foregår en Healing hos mig?  

I princippet så behøver vi ingen snak inden start, men jeg føler at det er godt lige at lande.

Lade kroppen finde ro og vi hygge snakker lidt over en kop the eller et glas vand.

Og har du et særligt område du gerne vil have bragt på bane er du altid velkommen til det.

 

Selve healingen foregår ved at du ligger på min briks med et tæppe over så du føler dig tryg og godt tilpas. Jeg anbefaler, at du har lidt ekstra tykke sokker og strik på, da nogle oplever at de begynder at fryse en smule under behandlingen. 

Herefter formidler jeg energien ved en krops-/chakrascanning. Jeg fornemmer via min egen energi, hvor der er ophobninger, blokeringer, stillestående energier mm., hvorefter jeg formidler energien i den retning og form der er brug for.

Som behandler er jeg udelukkende et redskab for den helt universelle energi. Jeg stiller mig selv til rådighed, påkalder energien og fremsiger de intentioner der bruges under din healing.

Healing er en process, vi sætter energien igang, rydder ud, rydder op, fylder på, erstatter, lindrer, løfter, belyser og transformerer din energi til det der gavner din situation lige nu og her.

Så når du går hjem, er healingen ikke færdig, kun lige påbegyndt og du vil over flere uger kunne mærke fysiske, følelsesmæssige, mentale ændringer - til det bedre.

Der kan også ske en forværring, men det er omend et godt tegn, der har så været ting der skulle gives slip på og der er som sagt kun én vej og det er UD af kroppen.

Det betyder ganske enkelt, at du har fået renset ud og givet slip, hvorefter healingen virkelig kan komme til sin ret.

 

Ønsker man en fortolkning efterfølgende så gør jeg det på lydfil, dog mod en merpris (250kr) herunder får man også værktøjer til hvorledes man kan rette op på ubalancer, i form af øvelser, kost, meditationer mm..

Træk Vejret

Tlf: +45 81 91 78 05

CVR: 39 78 80 39