• Lene Christensen

Min rejse ind i alternativ behandling

Jeg har forsøgt at sætte ord på, hvordan jeg opdagede alternativ behandling - min redning, mit livsværk og min drivkraft!


Jeg har opdaget, at vi er mange, der har glemt at mærke, hvad der sker i vores krop, vi har ganske enkelt lukket ned for vores følelser, når det gælder vores egen "mavefornemmelse"; vi ignorerer simpelthen signalerne, som vores krop sender til os.

Jo flere gange vi overhører signalerne, det kan være hovedpine, mavepine, ondt i albuen, jo mere alvorligt bliver det.

Vores krop er ganske enkelt så genial, at den ved hvad vi har brug for men vores hjerne vil ikke lade os mærke efter.

Jeg var selv hende der ignorerede signalerne, jeg var alt for stresset og tingene skulle kører stærkere og stærkere, børnene skulle jo både dit og dat, chefen ville gerne have opgaverne løst og jeg ville selv fremstå med succes og overskud.

Og jeg var den perfekte PLEASER, så jeg valgte som så mange andre at løbe stærkere og stærkere og jeg glemte at lytte til hvad min krop fortalte mig.


Jeg led af migræne, angstanfald, galdestens anfald, opkast o.s.v. Det resulterede i at jeg en dag på jobbet kollapsede, akut mistede mit sprog og måtte sygemeldes.

Senere sagde jeg op da jeg ikke kunne fortsætte i mit liv som det var skruet sammen på daværende tidspunkt.

Jeg havde ganske enkelt brug for en genopladning.

Jeg valgte at flytte i en kolonihave, hvor jeg intet havde, hverken strøm eller vand, jeg måtte ned og mærke livet på en frisk og uden forstyrrelser fra min vante stressede hverdag - og halleluja.


Det er den bedste gave jeg har givet mig selv; stille og roligt fandt jeg ud af, hvad jeg havde brug for f.eks. naturen, stilheden og en back-to-basics livsstil.

Min nysgerrighed voksede og jeg ville gerne vide hvorfor disse ting havde denne fantastiske virkning på mig så jeg tog en uddannelse indenfor Mindfullness og meditation. Jeg blev sparket totalt omkuld.

”Det her er jo GULD!”

Men jeg var endnu ikke RASK og jeg ville ikke have medicin, så jeg prøvede NADA akupunktur. Jeg troede faktisk ikke rigtig på det, men jeg tænkte ”hvad er det værste der kan ske?”.

Samtidig startede jeg op i en løbeklub, det skulle jo være så sundt, egentlig for at støtte en veninde, og efter et par uger var jeg bare flyvende, det der LØB gjorde da underværker.

men ingen af de andre havde samme energi-boost som jeg ... og jeg fattede det simpelthen ikke.


WAUW en dag gik det op for mig, at det var NADA akupunkturen, der gjorde mig så glad, energisk, udadvendt.

Så selvfølgelig måtte jeg da også have fingrene i denne uddannelse ved Lars og Mette Wiinblad.

Min mission var at jeg skulle kunne give mig selv den fantastiske behandling, men fandt hurtigt ud af at min oprindelige mission på livet var at hjælpe andre.

Nu skulle man jo så tro, at jeg var færdig med at være deprimeret og angst-præget, men der var stadig noget der hang ved; noget jeg altid havde kæmpet med.

Jeg har betalt så mange penge for hypnose, psykologer og terapeuter, men er hver gang gået slukøret derfra. Indtil jeg en dag tænkte måske jeg skal prøve at blive healet, og afsted med mig.

Én time efter følte jeg mig for første gang FRI, jeg havde fundet noget ro i mig selv, sammen med NADA-akupunkturen fik jeg løst op for mine traumer, blokeringer og derfor har jeg selvfølgelig også valgt en uddannelse i Energy Flow Healing ved den bedste mester Britta Baumann.

Så nu er jeg klar til at hjælpe dig med at finde din vej i livet, der er ikke en fælles løsning som alle kan bruge, det er DIG der skal mærke efter i din krop, hvad der er bedst for dig.

Det DU kan bruge mig til er at guide dig på vej. Vi kan i fællesskab åbne op til dine energier, vi kan rydde op i dit system, få opløst dine traumer, dine blokeringer og få elimineret de tankemønstre, der forhindrer dig i at være den bedste udgave af dig selv.


37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Træk Vejret

Tlf: +45 81 91 78 05

CVR: 39 78 80 39